Csitáry-Hock Tamás Könyvbemutató és közönségtalálkozó Győrben

Szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt egy felejthetetlen Szívérintésre, egy jó hangulatú esti beszélgetésre Csitáry-Hock Tamás-sal és az írásai mellé szegődött KépTerápiás képek alkotójával.


Időpont: október 22. 17 óra
Helyszín: Színhely- kultúrpince - Győr, Czuczor Gergely utca 30. (a Komédiás Étterem pincéje)

Csitáry-Hock Tamás első könyve 2010 decemberében jelent meg. Ahogy mondja, sosem hitte volna, hogy ilyen siker lesz, hogy az interneten akár Müller Péter, vagy Márai Sándor gondolatai mellett kapnak majd helyet, mint ahogyan azt sem, hogy az olvasók ennyire felfedezik, és naponta sok embernek jelentenek lelki támaszt az írásai.

Csitáry-Hock Tamás első könyve 2010 decemberében jelent meg. Ahogy mondja, sosem hitte volna, hogy ilyen siker lesz, hogy az interneten akár Müller Péter, vagy Márai Sándor gondolatai mellett kapnak majd helyet, mint ahogyan azt sem, hogy az olvasók ennyire felfedezik, és naponta sok embernek jelentenek lelki támaszt az írásai.

A most megjelenő kötet, a negyedik ilyen jellegű könyve, ami lélekről, emberi kapcsolatokról, szerelemről szól.

A estéhez kapcsolódnak a KépTerápia oldalról már ismerős, a szerző írásai mellé szegődött képek.
"Ahány szem, annyi féle értelmezés. Mindannyian mást látunk bennük. Persze adódhat úgy, hogy kép és szöveg többek gondolatában is egymásra talál."

A rendezvény ingyenes, a részvétel előzetes telefonos helyfoglaláshoz kötött ( +36 96 527 217 ).

Galériák