Gördülő Arcvonások - Járai Máté színművész

Járai Máté színművész a Gördülő Arcvonásokban


Járai Máté színművésszel két győri előadása között indultunk el előhozni a szerep mögötti arcvonásait, s ebben a tavaszi napsütésben egy szerepcserével az új NISSAN LEAF vezetési élményét is átélhette.  :-)

"Ha Valló Péter rendez egy színészt az olyan, mint Hosszú Katinkával egy medencében úszni. Ha te már ott vagy abban a tízben, akivel a Valló Péter dolgozni akar. Ha te ott vagy abban a tízben aki együtt úszik egy világklasszissal, az valami egészen nagy megtiszteltetés."

35 évesen szerzett jogosítványt, de azóta meg sem áll. Sofőrként telekocsizva ingázik Budapest - Győr - Szolnok között. Csúcsra járatja a terhelhetőségét amit mostanában egyre inkább érez.

A fájdalmasan nehéz darab elengedések mellett az elmúlt években számos kollégát is el kellett engednie, mikor azok az Égi Társulatba költöztek. Balikó Tamással későn ismerkedtek meg és sok közös munkát tervezgettek, mikor az ismert rendező tragikus hirtelenséggel elment.
Idén pedig meg kellett hozni az egyik legnehezebb döntését, amikor a Padlás miatt nem vállalta Valló Péterrel a közös munkát.

Szereti, ha egy darab főszerepével járó felelősség a vállát nyomja, de sokszor mondja, hogy őt a stressz miatt fizetik.
Sokszor az esti előadás után megy el edzeni. Hogy hova? az sem marad titokban. :-)

Hosszú Katinka, Darnyi Tamás és számos szeretett pályatárs mellett végre beszélgethettünk a háttérből támogató feleségről, Járai Kíráról és persze az ő új önkifejezéséről a Gerincbarátról.

A szerepcsere után beszélgettünk a vezetésről és ha már ő vezetett, felszínre került pár eddig nem ismert arcvonása is... ;-)
A saját gyermek egyre sűrűbben téma mostanában ahogy a filmezés is. Utóbbiban egy ősztől induló sorozatban debütál, amivel reméli az országos ismertséget is kicsit megérezheti.

Főcímzene: Popper Péter
Hang keverés: Abdai Bálint

Együttműködő partnerek:

NISSAN LEAF 2018 Iniciál Autóház Győr AdvesPhoto Webáruház
Galériák