Gördülő Arcvonások

Ahol minden beszélgetést megtalálsz
Katt a képre!


Gördülékeny győri beszélgetések körítések nélkül.

Sinkó Lilla ( Sinli food ) gasztroblogger

Katt a képre...

Sinkó Lilla győri gasztrobloggerrel egy vasárnap délelőtti lőversenye előtt indultunk el felkutatni a szerep mögötti arcvonásait.  Ezen a hűvös tavaszi reggelen nem maradhatott ki a szerepcsere sem, amiben Lilla a kezdeti ismerkedés után az új NISSAN LEAF vezetési élményét élvezhette.

"Annyi volt csupán a célom, hogy ne az történjen (sajnos ki kell, hogy mondjuk), hogy minden második háziasszonnyal, hogy ugyanazok az ételek ismétlődnek. És hétvégén mindig rántott hús van rizzsel, krumplival és borsófőzelék meg krumplis tészta ésakkor van 4-5 étel a repertoárban és az ismétlődik"Járai Máté színművész

Katt a képre...

Járai Máté színművésszel két győri előadása között indultunk el előhozni a szerep mögötti arcvonásait, s ebben a tavaszi napsütésben egy szerepcserével az új NISSAN LEAF vezetési élményét is átélhette.  :-)

"Ha Valló Péter rendez egy színészt az olyan, mint Hosszú Katinkával egy medencében úszni. Ha te már ott vagy abban a tízben, akivel a Valló Péter dolgozni akar. Ha te ott vagy abban a tízben aki együtt úszik egy világklasszissal, az valami egészen nagy megtiszteltetés."

Galériák